Search found 4 matches

by epprado
Thu Oct 22, 2020 3:54 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Licmanaging server is not working
Replies: 10
Views: 148

Re: Licmanaging server is not working

Dear Tim Thank you! There was a communication fault within our group, so the e-mail that you mention didn't reach me. I´ll resinstall the software. Just an off topic: while comparing different material properties in the ENVI-met system database, I´ve noticed that the assigned values to the steel den...
by epprado
Thu Oct 22, 2020 1:13 am
Forum: Bug Reports
Topic: Licmanaging server is not working
Replies: 10
Views: 148

Re: Licmanaging server is not working

Dear Helge Here is a somewhat bigger picture. Regarding the use of a proxy, I've tried to deactivate it, but to no avail (nothing worked). Then I checked the Machine uses a proxy box, but lthere are fields which I don´t know how to fill. Or if the use basic Authentiction should or shouldn´t be selec...
by epprado
Tue Oct 20, 2020 4:18 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Licmanaging server is not working
Replies: 10
Views: 148

Re: Licmanaging server is not working

Dear Helge

Thank you for helping me.

The computer is always online, but the proxy option was indeed active. I've deactivated it, but the issue persists....

Best regards,
Eduardo
by epprado
Mon Oct 19, 2020 6:12 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Licmanaging server is not working
Replies: 10
Views: 148

Re: Licmanaging server is not working

Hello all! I´ve also been facing problems when running ENVI-met. Every time the simulation is set to run, a pop-up window appears with the message 'ENVI-met License - Unknown error ocurred, please try again later'. When I search for errors in the Headquartes, the "License available" is stated as ok....