Outputs of full model area - is there a quick process?

All around LEONARDO 4 (and previous 2014)
cn11djf
Posts: 13
Joined: Mon Apr 03, 2017 8:43 am

Outputs of full model area - is there a quick process?

Postby cn11djf » Fri May 05, 2017 10:20 am

Hi,

Sorry if I come across impatient but I haven't had an answer to my previous post. I am trying to extract outputs from Leornardo for the full site area (i.e. every grid square) without the onerous process of right clicking on each. Is there functionality of Leornardo to do this? Or is there any clever way to do it quickly? Also, I can't seem to change the Legend text laguage and was wondering if this is possible within Leonardo as well?

Kind Regards,

Declan

enviadmin
Site Admin
Posts: 1592
Joined: Wed Dec 27, 2006 11:00 pm
Location: Essen/ Germany
Contact:

Re: Outputs of full model area - is there a quick process?

Postby enviadmin » Fri May 05, 2017 12:36 pm

Pls have a look at the varoius other posts on this question.
If you change the map language to english, the legend will be english

Marc

cn11djf
Posts: 13
Joined: Mon Apr 03, 2017 8:43 am

Re: Outputs of full model area - is there a quick process?

Postby cn11djf » Fri May 05, 2017 1:33 pm

Hi Marc,

The problem is that I cannot see how to do this based on previous advised. I am using the Basic version of ENVI-met so maybe this is why.

Do you also have an answer to my other question please?

Thanks for your help.

Declan

enviadmin
Site Admin
Posts: 1592
Joined: Wed Dec 27, 2006 11:00 pm
Location: Essen/ Germany
Contact:

Re: Outputs of full model area - is there a quick process?

Postby enviadmin » Fri May 05, 2017 4:49 pm

I think I have answerd both of your Qs..

Marc


Return to “LEONARDO 4”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest