Page 1 of 1

Leo Graphic overlay

Posted: Tue Sep 03, 2019 8:09 am
by Thiel
Hi there,
I´d like to put a graphic overlay in a Leo-graphic. Therefore you can select a metafile. What do I have to do to actually see the selected metafile in my Leo-output-graphic? I select and I update, but nothing happens...
Thank you for answering!
Susi

Re: Leo Graphic overlay

Posted: Tue Sep 03, 2019 9:00 am
by Tim
Hi Susi,

If I choose a graphic file, it appears directly. I tried it for 2D and 3D view and it worked properly.
Additionally, you could try to activeate/deactivate the graphic overlay several times to check if it appears. It could also be positioned behind the datalayer, so you might also check that by deactivating the DataLayer.

Best regards,
Tim

Re: Leo Graphic overlay

Posted: Tue Sep 03, 2019 9:52 am
by Thiel
Hi Tim,
thanks, but unfortunatly, there is nothing - by deactivating the Datalayer the leo-graphic is just white. Does this metafile has to be in a special formate or something?
Susi

Re: Leo Graphic overlay

Posted: Tue Sep 03, 2019 11:56 am
by Tim
Hi Susi,

It should work with the listed files... I tried PNG and BMP and it worked.

Best regards,
Tim

Re: Leo Graphic overlay

Posted: Tue Sep 03, 2019 12:08 pm
by Thiel
OK, thank you. It´s still not working, there´s written: Graphic dimensions 0 x 0 Pixel... tried different PNG´s
I keep trying, maby I will find the problem ;)