Page 1 of 1

Biomet License

Posted: Tue Sep 29, 2020 8:53 am
by Dishant
Hello,

I am a student and working since long on ENVI-MET as we have a ENVI-MET Business, Science and Education License and now as we have got a new Bio-met license I want to add it to the existing license but I am unable to do it when I update that (overwrite) on the present license it shows License not for business version.

Thank you in advance


Regards,
Dishant

Re: Biomet License

Posted: Tue Sep 29, 2020 9:16 am
by Tim
Hi Dishant,

Did you try to register the Biomet license within Biomet itself? It is an additional license that is not to be registered in the Headquarter.

Best regards,
Tim

Re: Biomet License

Posted: Tue Sep 29, 2020 9:21 am
by Dishant
Hi Tim,

I got the point. I actually made this mistake in updating it in the headquarter rather than in the Biomet
Thank you so much. :D


Regards,
Dishant

Re: Biomet License

Posted: Tue Sep 29, 2020 9:27 am
by Dishant
Hi Tim,

Sorry But this thing still happens for the biomet. I am attaching the picture for you reference.


Thank you

Regards,
Dishant

Re: Biomet License

Posted: Tue Sep 29, 2020 9:47 am
by Tim
Hi Dishant,

Did you try to register the license file with the name BIOMET there? I ask because this error occurs if you try to load the normal ENVI-met license file there.

Best regards,
Tim

Re: Biomet License

Posted: Tue Sep 29, 2020 9:51 am
by Dishant
Hi Tim,

Yes I tried using the (BIOMET Pandit Deendayal Petroleum University India_4-6-2020) named license file that has been provided by you but the error persist.


Thank you.

Regards,
Dishant

Re: Biomet License

Posted: Tue Sep 29, 2020 10:38 am
by Dishant
Hi Tim,

Sorry to bother you but I could fix the problem. Actually I did not update the license server beforehand so I was not able to register on the machine.
Now it is fixed and working.

Thank you for the help.

Regards,
Dishant