Problems when importing Shp files

ENVI-met Monde World Editor (BETA)
Post Reply
Lance
Posts: 22
Joined: Wed May 15, 2019 9:12 am

Problems when importing Shp files

Post by Lance »

Dear all,

I'm using Monde App and trying to import Shp files. Although the GIS layer has been imported, the results can not be shown in plot area. Can anyone give me some suggestions?

Regards,
Lance
Attachments
problem.png

Tim
Posts: 1989
Joined: Mon May 15, 2017 3:46 pm

Re: Problems when importing Shp files

Post by Tim »

Hi Lance,

When importing the shapefile, you need to check a checkbox which says "Fit map to SHP extent" in order to locate the map at the position where your shapefile contents are present. The correct UTM Zone needs to be set as well, of course.

Best regards,
Tim

Lance
Posts: 22
Joined: Wed May 15, 2019 9:12 am

Re: Problems when importing Shp files

Post by Lance »

Dear Tim,

Thanks for your prompt reply and it works fine now.

Best regards,
Lance

Post Reply